Fastfood Friday: Camembert in brood met tijm en rozemarijn
Servings: 1gevuld brood
Ingrediënten
1rondbrood- ongesneden*
1camembert
1tlgedroogde tijm
1tlgedroogde rozemarijn
olijfolie
zeezout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Leg de camembert bovenop het brood en snijd vervolgens het brood langs het kaasje in. Verwijder het stuk brood dat je zojuist hebt uitgesneden en snijd dit in stukken of repen.
Verwijder de camembert uit de verpakking en snijd een dun kapje van de kaas af. Leg het kaasje vervolgens in het gat dat je zojuist uit het brood hebt gesneden.
Strooi de tijm en rozemarijn over de camembert en leg het brood op de bakplaat.
Leg de broodstukjes naast het hele brood op de bakplaat en besprenkel deze met olijfolie en zeezout.
Bak de camembert in brood en de broodreepjes ernaast nu zo'n 15 minuten in de oven tot de camembert iets gesmolten is en de broodreepjes krokant zijn.
Notities
*Voor dit soort recepten vind ik zelf de Liefde & Passie-broden van Albert Heijn heel fijn.