Chopped Caesar Salade wraps
De 'chopped salad' trend is al lang weer passé, maar ik ga er nog gewoon even mee door. Deze chopped Caesar Salade wraps zijn namelijk fantastisch lekker en super simpel om te maken. Ideaal als uitgebreide lunch, picknicksnack of lichte avondmaaltijd.
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd25 minuten min
Gang: lunch
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: caesar salade, chopped salad, wraps, wraps met kip
Servings: 1 stuk
- 200 g kipdijfilet
- 4 plakjes katenspek
- 1 klein kropje krul- of Romaine sla
- 30 g Parmezaanse kaas
Dressing
- 1 el mayonaise
- 1 el olijfolie
- sap van 1/2 citroen
- 2 ansjovisjes
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
Kruid de kipdijfilet met peper en zout en bak deze gaar in een koekenpan.
Bak de plakken katenspek krokant.
Leg alle ingrediënten, ook de ingrediënten voor de dressing, op een grote snijplank en hak het geheel fijn met een groot mes of pizzasnijder.
Schep de chopped Caesar salade op de tortillawrap en rol deze op.