Camembert uit de oven met noten en honing
Een ultiem borrelhapje vind ik deze camembert uit de oven. Ik fleurde het kaasje op met onder andere noten en honing en dat maakt hem extra lekker. Serveer de kaas met crackertjes om uit te lepelen.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd20 minuten min
Totale tijd30 minuten min
Gang: borrelhapje
Keuken: Frans
Trefwoord: borrelhapje, camembert, partysnack, warme kaas
Servings: 1 kaasje
- 1 camembert
- 2 el olijfolie
- 2 el honing
- 1 tl gedroogde rozemarijn
- klein handje gemengde (ongebrande) noten
- zwarte peper
Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
Haal de camembert uit de wikkel en plaats de kaas, met houten ring, op de bakplaat.
Snijd de bovenkant van de kaas kruislings in.
Sprenkel de olijfolie en honing over de camembert en verdeel daarna de rozemarijn en gemengde noten over de kaas. Maak af met een snuf zwarte peper.
Schuif de camembert 20 minuten in het midden van de oven, tot de kaas helemaal zacht is. Serveer direct.