Begin met het maken van de barbecuesaus. Doe hiervoor alle ingrediënten in een pannetje bij elkaar en breng het al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat de saus 15 minuten zachtjes pruttelen. Laat de saus afkoelen terwijl je de rest van het broodje bereidt.
Snijd voor de coleslaw de witte kool en winterpeen heel fijn. Raspen kan ook! Roer de overige ingrediënten door elkaar en schep deze door de fijngesneden kool en wortel. Breng de coleslaw op smaak met peper en zout.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak hierin de pulled veggies tot ze warm zijn. Voeg 2-4 eetlepels van de barbecuesaus aan de pulled veggies toe en schep dit even goed om.
Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderkantjes met een flinke lepel coleslaw. Schep hier de barbecue pulled veggies op en serveer de broodjes direct.
Notes
Van de coleslaw en de barbecuesaus houd je ongetwijfeld iets over. Deze kun je allebei prima luchtdicht in de koelkast een paar dagen bewaren!