Meng voor de kip ketjap vulling de blokjes kip met alle andere ingrediënten en laat de smaken intrekken terwijl je het deeg maakt.
Doe alle ingrediënten voor het deeg bij elkaar in de kom van de keukenmachine en kneed het geheel in 10 minuten tot een stevig deeg.
Vorm een bal van het deeg, leg deze in een licht ingevette kom en laat het deeg 1 uur op kamertemperatuur rijzen.
Verhit een koekenpan op het vuur en bak hierin de kip ketjap gaar. Laat de vulling volledig afkoelen.
Verdeel het deeg na de rijstijd in 10 gelijke porties en rol deze uit tot ronde plakken van ongeveer 1/2 cm dik.
Schep een lepel van de kip ketjap vulling in het midden van het deeg en vouw het deeg om de vulling. Vorm een bolletje van het gevulde deeg.
Schenk een laagje van 2 cm water in de Good to Go multicooker en plaats het stoomrekje erin. Verwarm de multicooker voor op de stoom-stand en zet de timer op 20 minuten.
Plaats de broodjes bapao op een velletje bakpapier en stoom ze in 20 minuten in de multicooker gaar.