Ga terug
+ servings
kaasplank samenstellen
Recept afdrukken
No ratings yet

Kaasplank van roomkaas met zalm & dille

Dit kaasplankje met roomkaas is geïnspireerd op de bekende butterboard trend. Het bord is verreikt met zalm en dille, super lekker. Dippen maar!
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: borrelhapje
Keuken: Hollands
Trefwoord: borrelhapje, brooddip, butterboard, dip, gerookte zalm, kaasplank, partysnack, roomkaas
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 g naturel roomkaas
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 el Everything bagel seasoning
  • verse dille

Instructies

  • Zorg dat de roomkaas een beetje op kamertemperatuur is zodat 'ie goed smeerbaar is. Smeer de kaas met behulp van de achterkant van een lepel op een bord of plank.
  • Snijd de gerookte zalm in snippers en verdeel deze samen met de bagel seasoning over de roomkaas.
  • Garneer met verse dille en serveer direct.