Ga terug
+ servings
Tostada met cajungarnalen en ananassalsa
Recept afdrukken
No ratings yet

Tostada met cajungarnalen en ananassalsa

Als je op zoek bent naar een lichte maaltijd of uitgebreide lunch die compleet zomerproof is, dan zit je met deze tostada met cajungarnalen en ananassalsa zeker goed. Ideaal is dat je al veel van tevoren kunt bereiden.
Voorbereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd35 minuten
Gang: hoofdgerecht, lunch
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: ananassalsa, cajungarnalen, fastfood friday, fruitsalsa, krokante wrap, tortillawrap, tostada, zomerrecept
Porties: 8 stuks

Equipment

  • 1 pan om in te frituren

Ingrediënten

  • 400 g garnalen - gepeld en schoongemaakt
  • 1 el olijfolie
  • 2 el cajunkruiden
  • 200 g ananas - in kleine blokjes
  • 1 jalapeño - fijngesneden
  • 1/2 rode ui - gesnipperd
  • 1 rode paprika - fijngesneden
  • 2 el verse peterselie - fijngehakt
  • sap van 1/2 limoen
  • snuf zout
  • 8 mini wraps
  • olie om in te frituren

Instructies

  • Doe de garnalen in een kom en voeg hier de olijfolie en cajunkruiden aan toe. Schep het geheel even goed om.
  • Doe de ananas, jalapeño, rode ui, rode paprika, verse peterselie, limoensap en een snuf zout in een kom en schep het geheel om.
  • Verhit een laagje olie in een koekenpan en frituur hierin de miniwraps tot ze aan weerszijden goudbruin en krokant zijn. Laat de tostada goed uitlekken.
  • Bak ondertussen de cajungarnalen in een andere koekenpan in 5 minuten gaar.
  • Schep de cajungarnalen op de tostada en schep hier een flinke lepel ananassalsa overheen. Serveer direct.

Notities

*bewaar de garnalen en ananassalsa luchtdicht in de koelkast en de tostada buiten de koelkast.