Ga terug
+ servings
Crunchwrap supreme
Recept afdrukken
4 van 12 stemmen

Crunchwrap Supreme

Al het lekkers, verpakt in een krokante tortillawrap. Daar kan ik alleen maar blij van worden hoor. Gekruid gehakt, kaas, frisse groenten en een beetje zure room. Heerlijk! Perfect voor Fastfood Friday.
Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd50 minuten
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: comfort food, crunchwrap, fastfood friday, gekruid gehakt, mexciaanse taco's, taco bell, tortillawrap
Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 8 mini tortillawraps
  • 4 grote tortillawraps
  • 500 g gehakt
  • 1 el tacokruiden
  • 8 plakjes 'neppe' Cheddar
  • 4 el zure room
  • 100 g ijbergsla - fijngesneden
  • 2 tomaten - in blokjes
  • 1 ui - gesnipperd

Instructies

  • Verhit een laagje olie (1 cm ongeveer) in een koekenpan en frituur hierin de mini wraps tot ze aan weerszijden goudbruin en lekker krokant zijn.
  • Ontdoe je van de olie en bak in dezelfde pan het gehakt met de tacokruiden rul.
  • Pak een grote tortillawrap. Schep in het midden van die wrap een flinke lepel van het gekruide gehakt en leg daar een plakje cheddar bovenop.
  • Leg een gefrituurde miniwrap op de cheddar en smeer deze in met een lepel zure room. Verdeel de ijsbergsla, tomaat en ui over de wrap en leg daar weer een plakje cheddar op.
  • Leg een gefrituurde miniwrap bovenop de groenten en vouw de grote tortillawrap om de ingrediënten dicht.
  • Verhit wederom een beetje olie in een koekenpan en bak de crunchwrap aan weerszijden bruin en knapperig. Leg de vouwkant eerst naar beneden, zo kan dat tijdens het bakken een beetje aan elkaar 'plakken'.
  • Serveer de Crunchwraps Supreme zo vers mogelijk of warm ze later in de oven op.