Ga terug
+ servings
Makkelijk garlicbread met kaas
Recept afdrukken
No ratings yet

Makkelijk garlicbread met kaas

Pas op, dit makkelijke garlicbread is echt een knoflookBOM. Heel intens van smaak maar oh zo lekker dankzij de zelfgemaakte kruidenboter en de dikke laag kaas die er bovenop gaat.
Gang: brood
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: fastfood, fastfood friday, garlic bread, kaas, kaasbroodje, knoflookboter, knoflookbrood, kruidenboter
Porties: 2 broden

Equipment

  • bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 100 g zachte boter
  • 1 teentje knoflook - geraspt
  • 1 el bieslook & peterselie
  • 100 g geraspte mozzarella
  • 50 g geraspte Cheddar
  • peper & zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  • Snijd het stokbrood over de lengte doormidden.
  • Roer de boter, knoflook, bieslook, peterselie en zout door elkaar. Smeer de twee helften brood rijkelijk in met de kruidenboter.
  • Strooi de geraspte kazen over de kruidenboter. Bestrooi de broodjes met extra peterselie en zwarte peper.
  • Schuif het stokbrood 10-15 minuten in de oven tot de kaas helemaal gesmolten is. Eet zo snel mogelijk.