Ga terug
+ servings
Flatbreadpizza met limoenricotta en gerookte zalm
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Flatbreadpizza met limoenricotta en gerookte zalm

Een snellere pizza dan deze krijg je bijna niet. Een frissere trouwens ook niet! Deze flatbreadpizza met limoenricotta en gerookte zalm staat binnen 10 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: hoofdgerecht, lunch
Trefwoord: flatbreadpizza, gerookte zalm, limoenricotta, lunch, makkelijke maaltijd, pizza, ricotta, snel klaar
Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 flatbreads
  • 250 g ricotta
  • 1 teentje knoflook - fijngehakt
  • rasp van 1 limoen
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 rode ui - in dunne ringen
  • plakjes augurk
  • dille
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225℃ hetelucht.
  • Verdeel de flatbreads over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Roer de ricotta, knoflook, limoenrasp, peper en zout door elkaar en smeer hier de flatbreads mee in.
  • Verdeel de gerookte zalm en rode ui over de bovenkant van pizza's en schuif ze 5 minuten in de oven.
  • Verdeel na het bakken de plakjes augurk en dille over de pizza en serveer direct.