Ga terug
+ servings
roadrunners
Recept afdrukken
No ratings yet

Road Runners van Rudolph

Ren naar je keuken en start met het maken van de Road Runners van Rudoph's Bakery. Maar let op je hebt geen oven nodig!
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
opstijven2 uur
Totale tijd2 uur 10 minuten
Gang: tussendoortje
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: 24kitchen, road runners, rudolph, zoet
Porties: 10 repen

Equipment

  • vierkante bakvorm 20x20 cm bekleed met bakpapier

Ingrediënten

  • 300 g melkchocolade
  • 150 g roomboter
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 el honing
  • 1 el cacaopoeder - van goede kwaliteit
  • handvol mini marshmallows - of klein geknipt
  • 1 rol maria biscuitjes
  • 75 g witte chocolade - in stukjes

Instructies

  • Smelt de chocolade au-bain-marie en voeg de boter toe voordat de chocolade compleet gesmolten is.
  • Voeg vervolgens de basterdsuiker, honing en cacaopoeder toe en roer goed door. Blijf rustig verhitten en roeren tot de suiker volledig is opgenomen en de chocolade mooi glad is.
  • Haal de chocolade van het vuur en roer hierdoor de biscuit en minimarshmallows door. Laat even vijf minuten staan tot het een beetje is afgekoeld alvorens je de witte chocolade toevoegt.
  • Roer het beslag kort door en stort het in een met bakpapier bekleedde bakvorm van ongeveer 20×20 cm. Laat de Road Runners minstens twee uur opstijven in de koelkast.
  • Til de ‘koek’ met behulp van het bakpapier uit de bakvorm en snijd in lange repen.