Bekleed een quichevorm van 30cm doorsnede met een vel bakpapier.
Maal de chocolate chip cookies in een foodprocessor fijn.
Smelt de boter en roer vervolgens de koekkruimels door de gesmolten boter. Stort het geheel in de taartvorm en duw goed aan met de achterkant van een lepel. Zorg er ook voor dat je de randen van de taartvorm meepakt.
Verwarm de Bebogeen eventueel in een pannetje als deze erg stevig is. Voeg een snufje zout aan de karamel toe en schenk de karamel in de taartvorm over de koekjesbodem en verspreid goed.
Doe de slagroom in een steelpannetje en voeg hier de pure chocolade en boter aan toe. Verwarm het geheel tot zowel de chocolade als de boter zijn gesmolten.
Schenk het chocoladebeslag over de karamel in de taartvorm.
Snijd de helft van de Rolo's doormidden en de fudgeblokjes in kleinere blokjes.
Verdeel de Rolo's en de fudge over de chocoladelaag en zet de taartvorm minimaal 2 uur in de koelkast zodat hij kan opstijven.