Ga terug
+ servings
Spareribs uit de slowcooker
Recept afdrukken
3.85 van 19 stemmen

Spareribs uit de slowcooker

Porties: 1 kilo (3-4 pers)

Ingrediënten

  • 1 kg spareribs in stukken
  • 4 el palmsuiker
  • 2 el sesamolie
  • 4 teentjes knoflook geraspt
  • 2 el vissaus
  • 2 cm gember geraspt
  • 6 el ketjap manis + extra

Instructies

  • Roer alle ingrediënten door elkaar in een kommetje.
  • Verwijder het vlies van de spareribs en smeer de ribs goed in met de marinade die je net hebt gemaakt. Laat de spareribs bij voorkeur minimaal 4 uur in de koelkast marineren.
  • Leg de spareribs in de pot van de slowcooker en schenk extra ketjap over de ribbetjes heen.
  • Draai de slowcooker op standje high en gaar de spareribs 4 uur. Draai de slowcooker na vier uur op strand low en gaar ze nogmaals 2 uur verder.