Ga terug
+ servings
Blondies met rood fruit
Recept afdrukken
No ratings yet

Blondies met rood fruit

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 125 gr boter
  • 200 gr lichtbruine basterdsuiker
  • 1 eieren
  • 1 tl vanille-aroma
  • 125 gr bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 150 gr rood fruit
  • snuf zout

Instructies

  • Warm de oven voor op 180°C en vet een vierkante bakvorm van 20x20 cm in.
  • Klop de boter met de basterdsuiker romig en voeg hier het ei aan toe.
  • Doe vervolgens ook de vanille-aroma, bloem, bakpoeder en zout in de kom en spatel het geheel tot een egaal beslag.
  • Schep als laatste het fruit door het Blondiebeslag en stort het beslag in de bakvorm.
  • Strijk de bovenkant glad en bak de Blondies in 30 minuten gaar.

Notities

Omdat de Blondies relatief veel fruit bevatten blijven ze vrij klef, je kunt ze dus niet makkelijk met de handen eten. Leg de Blondie op een bordje en eet ze met een vork, net zo lekker!