Ga terug
+ servings
Griekse kapsalon
Recept afdrukken
2.50 van 4 stemmen

Fastfood Friday: Griekse Kapsalon

Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 recept friet uit de Airfryer
  • 200 gr kippendijen - in reepjes
  • 1 el Gyroskruiden
  • 1 el olijfolie
  • 1 hand gemengde sla
  • 10 cherrytomaatjes - gehalveerd
  • 1/4 komkommer - in plakjes geschaafd
  • 1 rode ui - in dunne plakjes
  • 1/2 handje olijven - in plakjes
  • 75 gr Feta
  • 1 el verse basilicum - fijngesneden
  • 1 el verse munt - fijngesneden
  • olijfolie

Instructies

  • Maak de friet klaar volgens recept of volg de aanwijzingen op de verpakking als je gaat voor kant-en-klare friet.
  • Roer de gyroskruiden en de olijfolie door elkaar en schep dit bij de kippendijen in een kom. Schep goed om zodat ieder reepje kip is voorzien van wat kruiden.
  • Bak de kippendijen in 15-20 minuten in een koekenpan gaar.
  • Voeg alle andere ingrediënten samen in een kom en schep de salade met een beetje olijfolie om.
  • Leg de krokante friet op een bord en schep hier de kipgyros bovenop. Schep vervolgens de Griekse salade op het vlees en serveer de Griekse kapsalon direct.