Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Soft taco's met kabeljauw en cocktailsaus

Porties: 4 taco's

Ingrediënten

  • een klont roomboter
  • 250 gram kabeljauw in blokjes gesneden
  • 1 el citroensap
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/3 tl chilipoeder
  • 4 soft taco's
  • een paar handjes ijsbergsla
  • 1 avocado in blokjes
  • 1/2 komkommer in blokjes
  • 2 flinke el yoghurt mayonaise
  • 1 tl ketchup
  • citroensap naar smaak
  • peper
  • zout
  • 2 takjes koriander fijngesneden

Instructies

  • Verhit de roomboter in een koekenpan en voeg het citroensap, de knoflook, en het paprika- en chilipoeder toe. Bak hierin de kabeljauw kort, totdat deze gaar is. Roer voorzichtig een beetje door het boter/kruidenmengsel heen.
  • Beleg de soft taco's met ijsbergsla, avocado en komkommer. Maak ondertussen de cocktailsaus door de mayonaise met de ketchup te mengen, voeg citroensap toe naar smaak.
  • Vul de taco's aan met de vis en verdeel er wat dotten van de cocktailsaus overheen. Strooi er wat peper en zout overheen en garneer met koriander.