Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
1 van 1 stem

Cashewdip met citroen en koriander

Porties: 2 bakjes

Ingrediënten

  • 300 gram cashewnoten minimaal 1,5 uur geweld in water
  • 200 ml water
  • 2 el olijfolie
  • 3 tl citroensap
  • 1 teen knoflook
  • 5 tl koriander fijngehakt
  • peper
  • zout
  • Picos, komkommer en radijsjes voor erbij

Instructies

  • Giet de cashewnoten af en stop ze in een foodprocessor. Voeg water, olijfolie en citroensap toe en maal tot een egale pasta.
  • Breng nu op smaak door de knoflook, koriander en flink wat peper en zout toe te voegen. Maal totdat alles mooi vermalen is en de dip een spikkeltje heeft van de koriander.
  • Doe de dip in bakjes en serveer met picos, komkommer en radijsjes.