Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
2 van 9 stemmen

Naanpizza met Kip Tandoori

Voor als je een keertje toe bent aan iets anders dan een standaard Italiaanse pizza, zijn deze Naanpizza's met kip tandoori echt perfect. In een handomdraai staan ze op tafel en je waant je voor even in een ander land.
Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd25 minuten
Gang: brood, hoofdgerecht
Keuken: Indiaas
Trefwoord: brood, cherrytomaatjes, gekruide kip, kip tandoori, makkelijke maaltijd, naan, naanpizza, pizza, warm vlees, witte kaas
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 400 gram kipdijfilet reepjes
  • 2 el yoghurt
  • 1/2 pot Tandoori Curry Kruidenpasta
  • 2 naanbroden knoflook/kruiden
  • 1 blik cherrytomaatjes
  • 1/2 blok witte kaas
  • 1/2 bosje koriander fijngehakt

Instructies

  • Meng de yoghurt met de kruidenpasta en voeg hier de kipdijfiletreepjes aan toe. Roer goed door zodat alle stukjes kip zijn voorzien van een beetje marinade. Laat een half uurtje intrekken (je kunt dit ook al een dag van tevoren doen, bewaar de kip in de koelkast).
  • Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de naanbroden.
  • Bak de kip op hoog vuur gaar. Door dit op hoog vuur te doen zal het vocht van de marinade ook steeds meer uit je pan verdwijnen. Wanneer dit bijna helemaal verdwenen is, is je kip klaar. Terwijl je de kip bakt, verwarm je de naanbroden in de oven.
  • In een steelpannetje verwarm je de cherrytomaatjes uit blik.
  • Voeg nu alles samen; verdeel de cherrytomaatjes over de warme naanbroden, verdeel daarover de kipreepjes en brokkel er witte kaas overheen. Maak het geheel af met wat fijngehakte koriander.