Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Biang Biang Noedels

Voorbereidingstijd11 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd16 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 300 g pappardelle
  • 2 teentjes knoflook - fijngehakt
  • 2 bosuitjes - fijngehakt
  • 1 el chilivlokken
  • 1 tl chilipeper
  • 3 el zonnebloemolie
  • 2 el sojasaus
  • 2 el zwarte azijn

Instructies

  • Breng een pan met ruim water aan de kook en kook hierin de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Schep de gaargekookte pasta in de diepe borden en leg de knoflook, bosuitjes, chilivlokken en chilipoeder in een hoopje in het midden van de pasta.
  • Verwarm de zonnebloemolie in een pannetje tot de rook er vanaf komt, het mag dus loeiheet zijn.
  • Schenk de hete olie over de ingrediënten die bovenop de pasta liggen. Pas op voor spetters, het gaat enorm bruisen!
  • Schenk de sojasaus en zwarte azijn over de pasta en roer het geheel goed door. Serveer direct.