Ga terug
+ servings
Tuna Melt
Recept afdrukken
No ratings yet

Tuna Melt a la Dudok

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 dikke plakken brood
  • 2 blikjes tonijn - 300 g
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl kappertjes
  • 1/2 rode ui - gesnipperd
  • 2 augurken - in blokjes
  • 4 plakken Cheddar*
  • 8 partjes gemarineerde tomaat
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
  • Maak de tonijnsalade door de tonijn, mayonaise, kappertje, rode ui en blokjes augurk door elkaar te roeren.
  • Breng de tonijnsalade op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de tonijnsalade rijkelijk over de vier plakken brood en leg over ieder broodje een plak Cheddar.
  • Schuif de broodjes tonijn ongeveer 10 minuten in de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.
  • Verdeel de gemarineerde tomaatjes over de Tuna Melts en serveer ze direct.

Notities

*Plakken Cheddar kun je tegenwoordig bij Albert Heijn kopen. Niet die plastic-kaas die je altijd op een cheeseburger gooit nemen maar zoek naar 'Burger Kaas', dit zijn plakken 48+ Cheddar.