Doe de zoete aardappel samen met de olie en specerijen in een kom en schep dit goed om.
Verdeel de zoete aardappelblokjes over de bakplaat en rooster ze in 25 minuten in het midden van de oven zacht. Stamp de geroosterde zoete aardappel met een aardappelstamper fijn.
Smeer steeds een halve wrap in met de zoete aardappelpuree en verdeel hier zwarte bonen, mais, geraspte kaas en een deel van de bosuitjes overheen.
Vouw de tortillawrap dicht en bak deze in een droge koekenpan tot de wrap aan weerszijden goudbruin en krokant is geworden en de kaas is gesmolten.
Snijd de quesadilla in vier punten en serveer met zure room en avocado.
Notities
*Voor deze quesadilla's heb ik de Tex-Mex kaasmix van Albert Heijn gebruikt, dit is een mix van Edammer met chili, cheddar en Goude jonge kaas - erg lekker!Wil je de quesadilla's bewaren dan kan dit in de koelkast. Krik ze op in de oven zodat de wraps weer krokant worden.