Ga terug
+ servings
Leftover Rocky Road met kerstsnoep
Recept afdrukken
No ratings yet

Leftover Rocky Road met kerstsnoep

Bereidingstijd10 minuten
Rusttijd2 uur
Totale tijd2 uur 10 minuten
Porties: 16 stukken

Equipment

  • vierkante bakvorm van 20x20 cm
  • vel bakpapier
  • steelpannetje

Ingrediënten

  • 400 g melkchocolade - in stukken
  • 150 g ongezouten roomboter
  • 2 el witte basterdsuiker
  • leftover kerstsnoep

Instructies

  • Bekleed de bakvorm met een vel bakpapier zodat je de Rocky Road straks makkelijk uit de vorm kunt halen.
  • Doe de melkchocolade, boter en witte basterdsuiker bij elkaar in een steelpan. Verwarm het geheel tot de chocolade en de boter helemaal gesmolten zijn.
  • Breek het kerstsnoep dat je hebt in grove stukken en schep dit door de chocolade/botermix.
  • Schep de hele mix in de bakvorm en verdeel het zo evenredig mogelijk.
  • Decoreer als je dit wilt de Rocky Road aan de bovenkant nu nog met kerstsnoep, -sprinkles of andere ingrediënten.
  • Zet de bakvorm minimaal 2 uur in de koelkast zodat de Rocky Road hard kan worden.