Ga terug
+ servings

Quesadilla's met gamba's en mango-papaya salsa

Porties12 stuks
Moeilijkheidsgraad makkelijk
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 35 minuten
Waar te bewaren in de koelkast
Hoelang te bewaren 2 dagen

Ingrediënten

Instructies

  • Doe de gamba's in een kom en voeg hier de Santa Maria Taco Seasoning, een half gesnipperd rood uitje en het sap van een halve limoen aan toe. Schep even goed om en bak de gamba's in 5 minuten gaar in een koekenpan. Laat de gamba's iets afkoelen.
  • Maak ondertussen de guacamole door de avocado fijn te prakken met een vork.
  • Voeg hier de rest van het ui, het teentje knoflook en het sap van een halve limoen aan toe. Roer goed door en zet opzij.
  • Smeer een lepel van de guacamole over de helft van een wrap.
  • Verdeel hier een aantal gekruide gamba's overheen, samen met een hoeveelheid jalapeño naar smaak. Strooi er vervolgens een handje geraspte Cheddar overheen en vouw de wrap dubbel.
  • Bak de dubbelgevouwen wraps in een droge koekenpan tot ze licht bruin kleuren, knapperig worden en de kaas binnenin helemaal is gesmolten.
  • Snijd de Quesadilla's doormidden en serveer ze met de Santa Maria mango-papaya salsa.

Video