Ga terug
+ servings
Fruitsalsa met kaneelchips
Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitsalsa met kaneelchips

Voorbereidingstijd30 min
Bereidingstijd10 min
Totale tijd40 min
Porties: 1 flinke bak

Equipment

  • oven met bakplaat
  • bakpapier

Ingrediënten

Fruitsalsa

  • 2 kiwi's
  • 1/2 mango
  • 250 gr aardbeien
  • 1 appel
  • sap van 1/2 citroen

Kaneelchips

  • 4 grote tortillawraps
  • 50 gr boter - gesmolten
  • 50 gr kristalsuiker
  • 1 tl kaneel

Instructies

  • Schil de kiwi's en de mango en snijd beide soorten fruit in fijne blokjes. Doe dit ook voor de aardbeien en appel. Schep het fruit in een kom, besprenkel met citroensap en schep om. Bewaar de fruitsalsa in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 200℃ en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Smeer de tortillawraps aan beide kanten in met gesmolten boter.
  • Schep de kristalsuiker en kaneel door elkaar en bestrooi de tortillawraps aan beide kanten met kaneelsuiker.
  • Snijd de wraps in driehoekjes en verspreid deze over de bakplaat.
  • Bak de kaneelchips 10 minuten in het midden van de oven tot ze krokant zijn.
  • Serveer de kaneelchips bij de fruitsalsa.