Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Provençaalse broodsticks

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd10 min
Totale tijd15 min
Porties: 4 personen

Equipment

  • hakmolentje of blender
  • oven

Ingrediënten

  • 1 afbakstokbrood
  • 100 ml Provençaalse saus
  • 100 gr geraspte emmentaler
  • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 el gedroogde Provençaalse kruiden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃.
  • Snijd het stokbrood verticaal doormidden en snijd vervolgens horizontaal door zodat je 4 lange repen krijgt.
  • Maal de Provençaalse saus fijn in een blender of hakmolentje en smeer de stukken stokbrood ermee in. Strooi er rijkelijk de emmentaler en Parmezaanse kaas over en bestrooi met Provençaalse kruiden.
  • Bak de stukken brood goudbruin in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.