Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Quesedilla's met Currygehakt en Cheddar

Porties: 8 stuks

Ingrediënten

  • 1 rode ui gesnipperd
  • 500 gram rundergehakt
  • 2,5 el rode curry (ik gebruikte die van Koh Tai)
  • 1 tl Worcestershire sauce
  • 4 tortilla's
  • 250 gram cheddar geraspt
  • 125 gram sour cream
  • 5 takjes koriander fijngehakt

Instructies

  • Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak hierin het uitje. Voeg even later het gehakt toe en rul het gehakt. Roer de currypasta en de Worcestershire sauce er doorheen en bak het gehakt gaar. Roer af en toe goed door.
  • Wanneer het gehakt klaar is beleg je een tortilla met de helft van het gehakt en daarover verdeel je ook de helft van de kaas. Beleg vervolgens met de andere tortilla.
  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en leg hierin de belegde tortilla. Bak op middelhoog vuur licht krokant en bak vervolgens ook de andere kant (tip: leg een bord op de tortilla's, draai de pan om en laat de tortilla's van het bord in de pan glijden).
  • Snijd met een pizzaroller in vieren en serveer met een dot zure room en wat van de fijngehakte koriander.