Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Doe de knoflookgarnalen samen met de extra knoflook in een pan en bak ze in een paar minuten gaar.
Smelt ondertussen de boter in een ruime en voeg hier de bloem aan toe. Bak de bloem 2 minuten mee om te garen.
Schenk de melk in de pan en roer door tot een klontvrije saus. Doe hier alle kaas bij en roer door tot alle kaas is gesmolten.
Schep de gebakken garnalen, gekookte spaghetti en de verse peterselie bij de kaassaus in de pan. Schep alles goed om zodat alle pasta voorzien is van een laag kaassaus.
Breng op smaak met peper en zout en serveer de pasta direct. Garneer desgewenst met extra kaas en verse peterselie.
Notities
*De knoflookgarnalen kun je natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken door de garnalen te mengen met 1 eetlepel olie, 2 teentjes fijngehakte knoflook en 1 tl verse peterselie.