Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Caprese Portobello's

Porties: 4 portobello's

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 15 gram basilicum fijngehakt
  • 5 el olijfolie
  • 1 teen knoflook geraspt
  • 1 bol buffelmozzarella in plakken
  • een handje Parmezaanse kaas
  • 8 cherrytomaatjes gehalveerd

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Als je oven een stand heeft met grillstand vanaf de bovenkant, zet deze dan aan.
  • Borstel de portobello's schoon en haal de steel eruit.
  • Meng de basilicum met de olijfolie en knoflook en smeer met een kwastje de portobello's ermee in. Buitenkant en binnenkant.
  • Verdeel de plakken mozzarella en de helft van de vlokken Parmezaan over de portobello's.
  • Verdeel de gehalveerde tomaatjes over de portobello's en daarna de laatste vlokken Parmezaan. Schuif in de oven voor 10 minuten. Klaar wanneer de kazen goed gesmolten zijn en de tomaatjes en portobello's geroosterd.