Ga terug
+ servings
Peanutbuttercupfudge
Recept afdrukken
No ratings yet

Peanutbuttercupfudge

Porties: 64 stukjes

Ingrediënten

  • 300 gram melkchocolade
  • 25 gram ongezouten roomboter
  • 1 blik gecondenseerde melk 400 gram
  • 150 gram creamy pindakaas
  • 200 gram peanutbuttercups

Instructies

  • Doe de boter en de chocolade samen in een kom en smelt beide ingrediënten au bain-marie.
  • Voeg zodra de chocolade en de boter gesmolten zijn de gecondenseerde melk toe en roer dit door tot het mengsel dikker wordt.
  • Smelt de pindakaas ondertussen in de magnetron en bekleed een vierkante bakvorm (20x20cm) met bakpapier.
  • Stort de chocoladefudge in de bakvorm en spreid dit goed uit.
  • Schep de gesmolten pindakaas over de fudge en verdeel dit met ronddraaiende bewegingen zodat er een soort marmerpatroon ontstaat.
  • Hak vervolgens de peanutbuttercups grof en verdeel deze over de bovenkant van de chocolade-pindakaasfudge.
  • Laat de peanutbutterfudge volledig opstijven in de koelkast voordat je hem in blokjes snijdt. Bewaard hem ten alle tijden in de koelkast.