Ga terug
+ servings
Homemade Instant Noodles
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Instant Noodles

Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 150 gram noodles
  • 1 ei
  • 2 eetlepels bouillonpoeder bijv. van BioToday
  • paar druppels tabasco
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 50 gram diepvrieserwtjes
  • 50 gram diepvries broccoli
  • 2 bosuitjes
  • 1 handvol taugé

Instructies

  • Breng een ruime pan met water aan de kook en kook hierin de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep de gaar gekookte noodles in een vergiet en spoel ze af onder de koude kraan. Laat goed uitlekken.
  • Kook ondertussen ook het ei hard en laat deze schrikken in koud water.
  • Schep in iedere pot een lepel bouillonpoeder en voeg hier de tabasco en sojasaus aan toe.
  • Verdeel de diepvrieserwtjes en -broccoli over de potten en schep de uitgelekte en afgekoelde noodles op de groenten.
  • Snijd de bosuitjes in ringen en verdeel deze samen met de taugé over de noodles. Snijd tot slot het hardgekookte ei in vieren en verdeel de partjes over de potten.
  • Bewaar de Instant Noodles in de koelkast en voeg kokend water toe op het moment dat je de noodles wilt eten.