Breng een ruime pan met water aan de kook en leg hier het blikje gecondenseerde melk in. Kook de melk zo'n 1,5 - 2 uur tot het een dikke karamelpasta heeft gevormd.
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Klop voor de koekjes de boter met het vanille-extract en de kristalsuiker romig.
Voeg de bloem en het snufje zout toe en kneed het geheel tot een soepel koekdeeg.
Bebloem het aanrecht grondig en rol het koekdeeg uit tot een dunne plak. Steek met behulp van een koekjessteker cirkels uit het koekdeeg.
Verdeel de rauwe koekjes over de bakplaat en bak de koekjes in het midden van de oven in 10 minuten gaar. Laat de koekjes vervolgens volledig afkoelen.
Smeer de onderkant van de helft van de koekjes in met de dulce de leche. Druk vervolgens de andere koekjes op de karamellaag.