Vet een vierkante bakvorm van 15x15cm in met een beetje olie en bekleed hem met een vel bakpapier zodat de arretjescake straks makkelijk loskomt uit de vorm.
Doe de Lurpak gezouten roomboter in een steelpannetje en laat de boter smelten. Voeg de witte basterdsuiker en het cacaopoeder toe en roer alles goed door tot een licht stroperig mengsel.
Bekleed de bodem van de bakvorm met een laagje biscuitjes. Schenk hierover een derde van het chocoladebeslag en leg hier vervolgens weer een laag biscuitjes bovenop. Herhaal dit tot de biscuitjes op zijn en eindig met een laagje chocoladebeslag.
Verdeel de paaseitjes en andere (chocolade) paasdecoraties over de bovenkant van de arretjescake.
Zet de bakvorm in de koelkast en laat de arretjescake bij voorkeur een nacht in de koelkast opstijven. Snijd de cake in stukken voordat je hem serveert en bewaar hem ten alle tijden in de koelkast.