Ga terug
+ servings
Buffalo chicken wraprolletjes
Recept afdrukken
No ratings yet

Buffalochicken wraprolletjes

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 300 gr kipfilet
  • 75 ml Franks Hot Sauce
  • 1 el azijn
  • snuf knoflookpoeder
  • 1/2 tl Worcestersauce
  • 2 el zilveruitjes fijngehakt
  • 50 gr cheddarkaas geraspt
  • 3 tortillawraps

Instructies

  • Breng een ruime pan met water aan de kook en kook hierin de kipfilet in 15 minuten gaar. Laat even rusten en pluis de kip vervolgens met behulp van twee vorken uit elkaar.
  • Doe de hete pepersaus, het azijn, het knoflookpoeder en de Worcestersauce bij elkaar in een steelpannetje. Verwarm dit even op het vuur tot de ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn.
  • Schep vervolgens de geplozen kip, de zilveruitjes en de cheddarkaas door de buffalosaus.
  • Schep de buffalochicken in het midden van iedere tortillawrap. Rol de wraps vervolgens zo strak mogelijk op en rol ze in een vel aluminiumfolie.
  • Laat de buffalochicken wraps afkoelen in de koelkast zodat de saus in de kip kan trekken en de wraps niet te nat worden. Snijd de wraps in kleinere stukken zodra ze zijn afgekoeld en serveer ze direct of bewaar ze onder vershoudfolie in de koelkast.