Ga terug
+ servings
Pindakaas-chocolade mueslirepen
Recept afdrukken
1 van 1 stem

Pindakaas-chocolade mueslirepen

Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 400 gr van je favoriete granola
  • 125 gr 100% pindakaas zonder toevoegingen
  • 75 gr honing
  • 100 gr pure chocolade minimaal 85%, in stukken gehakt
  • 4 el kokosolie afgemeten als vaste substantie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een vierkante bakvorm van 20x20cm met een vel bakpapier.
  • Smelt de kokosolie en roer deze samen met alle andere ingrediënten door de granola.
  • Stort de mix in de bakvorm en druk het geheel zo stevig mogelijk aan met de achterkant van een lepel. Tip: je kunt ook een extra vel bakpapier over de mix leggen zodat je alles met je handen kunt aandrukken.
  • Bak de mueslirepen in het midden van de oven 10 minuten. Laat afkoelen op het aanrecht en daarna volledig (opstijven) in de vriezer.
  • Snijd de plak in repen en bewaar de mueslirepen per stuk verpakt in de vriezer. Ze zijn zeker een paar weken houdbaar maar hier maak ik standaard een batch per week.

Notities

*ik gebruikte Eat Natural Super Granola (glutenvrij) met boekweit, zaden en honing