Ga terug
+ servings
3x Lunchbagels
Recept afdrukken
No ratings yet

3x lekkere bagels voor de lunch

Porties: 1 bagel

Ingrediënten

Bagel met pastrami, oude kaas en rucola

  • 1 bagel naar wens
  • 1 el Becel met walnootolie
  • 1 handvol rucola
  • 3 plakjes pastrami
  • 2 plakjes oude kaas
  • 1 el zongedroogde tomaat fijngesneden
  • 1 el geroosterde zonnebloempitten

Bagel met warme kip en avocado

  • 1 bagel naar wens
  • 1 el Becel met avocado- & limoenolie
  • 125 gr kippendijen in blokjes, kipfilet mag ook
  • 1/2 avocado in kleine blokjes
  • 1 bosuitje in fijne ringen
  • 1/2 tomaat in blokjes

Bagel met gekarameliseerde banaan en chocolade

  • 1 bagel naar wens
  • 1 el Becel met kokos- & amandelolie
  • 1/2 banaan in plakjes
  • 1/2 el honing
  • 50 gr pure chocolade
  • 1/2 handvol amandelen geroosterd en fijngehakt

Instructies

Bagel met pastrami, oude kaas en rucola

  • Snijd de bagel doormidden en besmeer de onderste helft met de Becel spread met walnootolie.
  • Verdeel de rucola over de spread en leg de andere ingrediënten hier bovenop.

Bagel met warme kip en avocado

  • Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kipblokjes rondom goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de warme kip met de avocado, tomaat en het bosuitje om.
  • Snijd de bagel doormidden en smeer de onderste helft in met Becel met avocado- & limoenolie.
  • Verdeel de warme avocado-kipsalade over de bagel.

Bagel met gekarameliseerde banaan en chocolade

  • Snijd de bagel doormidden en smeer de onderste helft in met Becel met kokos- & amandelolie.
  • Bak ondertussen in een koekenpan de plakjes banaan samen met de honing tot de banaan bruin begint te kleuren en zacht wordt. Smelt ook de chocolade.
  • Verdeel de gekarameliseerde plakjes banaan over de bagel en drizzle hier de gesmolten chocolade overheen.
  • Strooi de geroosterde amandelen over de banaan.

Notities

*Bovenstaande bagels zijn stuk voor stuk vers het allerlekkerst. Wil je ze meenemen naar school of je werk, pak ze dan per stuk goed in aluminium- of plasticfolie in en bewaar ze in de koelkast.