Ga terug
–+ servings
Krokante pindakaasbonbons met gezouten karamel
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Krokante pindakaasbonbons met gezouten karamel

Porties: 20 stuks

Ingrediënten

  • 50 gr gepofte rijst
  • 175-200 gr pindakaas
  • 1 buisje Dr. Oetker salted caramel crisp
  • 250 gr melkchocolade

Instructies

  • Doe de gepofte rijst, pindakaas en caramel crisp bij elkaar in een kom. Schep dit goed om tot er een plakkerig mengsel ontstaat.
  • Maak je handen vochtig en vorm kleine balletjes van het mengsel. Leg deze op een met bakpapier bekleed bordje.
  • Zet de bonbonnetjes na het vormen minimaal 2 uur in de koelkast of een uurtje in de vriezer zodat ze stevig kunnen worden.
  • Smelt de melkchocolade au bain-marie en wentel de hard geworden pindakaasbonbons door de gesmolten chocolade.
  • Zet de krokante pindakaasbonbons nog heel even terug in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.