Ga terug
+ servings
Brownies met Tony's Chocolonely Salted Caramel
Recept afdrukken
4.72 van 25 stemmen

Brownies met Tony's salted caramel

Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 200 gr pure chocolade
  • 200 gr ongezouten roomboter
  • 4 eieren
  • 200 gr donkerbruine basterdsuiker
  • 150 gr zelfrijzend bakmeel
  • snuf zout
  • 1 reep Tony's Chocolonely Karamel-Zeezout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en vet een vierkante bakvorm van 20x20cm goed in.
  • Doe de chocolade samen met de boter in een pannetje en smelt dit op laag vuur.
  • Klop ondertussen de eieren met de suiker en voeg hier al roerend de gesmolten chocolade en boter aan toe.
  • Spatel vervolgens rustig het zelfrijzende bakmeel en het zout erdoor.
  • Stort het browniebeslag in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
  • Breek de reep chocolade in grove stukken en verdeel deze over het browniebeslag.
  • Bak de brownies in het midden van de oven in 30 - 35 minuten gaar. Laat volledig afkoelen en snijd ze vervolgens in stukken.