Ga terug
+ servings
Traybake taco's met garnalen
Recept afdrukken
3 van 2 stemmen

Traybake taco's met garnalen

Porties: 4 personen

Ingrediënten

Traybake taco's:

  • 300 gr knoflookgarnalen
  • 150 gr kidneybonen
  • 150 gr mais
  • 2 paprika's in reepjes
  • 1 ui in halve ringen
  • olijfolie
  • 2 el van je favo kruidenmix ik gebruikte Picadillo van Euroma
  • limoensap
  • peper en zout

Simpele salade erbij:

  • handvol cherrytomaatjes gehalveerd
  • 1/2 komkommer in stukjes
  • 1 avocado in blokjes
  • extra vergine olijfolie
  • limoensap
  • peper en zout

Knoflook-Skyr:

  • 4 el Skyr
  • 1 teentje knoflook geraspt
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • sap van 1/2 limoen
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Spoel de kidneybonen en mais grondig af onder de kraan en laat ze uitlekken.
  • Verdeel de knoflookgarnale, paprikareepjes, kidneybonen, mais en ui over de bakplaat. Besprenkel alle groenten met olijfolie en strooi hier vervolgens jouw favoriete kruidenmix overheen.
  • Strooi peper en zout over alle ingrediënten en rooster alles vervolgens in de oven in 25 minuten zacht en gaar.
  • Breng de Traybake Taco's op smaak met limoensap.
  • Schep alle ingrediënten voor de salade met elkaar om en doe hetzelfde met de ingrediënten van de knoflook-Skyr.
  • Serveer de Traybake Taco's met tortillawraps, de frisse salade en de knoflook-Skyr.