Ga terug
–+ servings

Fastfood Friday: Cheeseburger quesadilla's

Porties: 6 stuks

Ingrediënten

  • 6 grote tortillawraps
  • 1 el tomatenpuree
  • 400 gr rundergehakt
  • 12 plakjes 'neppe' Cheddar
  • 1 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1 tl mosterd
  • ijsbergsla
  • augurken - in plakjes
  • tomaten - in plakjes
  • peper en zout

Instructies

  • Verhit een koekenpan op het vuur en bak hierin het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree toe, wat peper en zout en roer dit nog even goed door.
  • Roer voor de 'burgersaus' de mayonaise, ketchup en mosterd door elkaar.
  • Neem een tortillawrap en smeer de helft hiervan in met de burgersaus.
  • Verdeel een paar lepels van het rulgebakken gehakt hier overheen en vervolgens twee plakjes Cheddar.
  • Vouw de wrap dicht en leg hem in een droge koekenpan. Bak de tortilla nu aan weerszijden goudbruin en knapperig, net zolang tot de kaas gesmolten is.
  • Haal de quesadilla uit de pan en vouw hem open. Leg er ijsbergsla, tomaten en augurk tussen en vouw de quesadilla weer dicht. Snijd doormidden en serveer direct.