Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Gebakken Bloemkool met Paprika Tapenade

Porties: 2 personen

Ingrediënten

Paprikatapenade

  • 250 gram geroosterde paprika's uit pot
  • 50 gram zwarte olijven
  • 1 teen knoflook geraspt
  • 2 tl kappertjes
  • 1 tl paprikapoeder smoke
  • peper
  • zout

Overig

  • 1 bloemkool in roosjes gesneden
  • een handje zwarte olijven
  • een handje rucola melange

Instructies

  • Breng een pan water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes een paar minuten.
  • Giet vervolgens af en bak ze daarna in een koekenpas goudbruin
  • Maak ondertussen de tapenade door alle ingrediënten daarvoor te mixen in een foodprocessor.
  • Als de bloemkoolroosjes mooi van kleur zijn, mix je deze met de tapenade. Serveer met wat olijven en een beetje rucolamelange.