Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
4 van 5 stemmen

Kokos Cheesecake Bars

Porties: 18 bars

Ingrediënten

  • 300 gram Digestive biscuits
  • 150 gram roomboter
  • 900 gram roomkaas
  • 300 gram suiker
  • 3 eieren
  • 1 eidooier
  • 1 el bloem
  • 1 tl vanille extract
  • 275 gram kokosrasp
  • + beetje extra kokosrasp

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 140 graden.
  • Verkruimel de biscuits in een foodprocessor en smelt de boter in een steelpan. Wanneer de boter gesmolten is voeg je de koekkruimels en 75 gram kokosrasp toe. Roer goed door elkaar en stort het geheel in een met bakpapier beklede rechthoekige ovenschaal (30cm lengte). Verdeel over de schaal en strijk glad met de achterkant van een lepel.
  • Maak nu de vulling door de roomkaas met de suiker rustig te mengen in een staande mixer. Wanneer de twee goed gemengd zijn voeg je de eieren één voor één toe. Mix rustig en niet te lang door. Voeg ook de eidooier en de eetlepel bloem toe, mix nog even kort en voeg daarna het vanille-extract en 200 gram kokosrasp toe. Wanneer alle ingrediënten goed gemixt zijn, stort je de vulling op de koekbodem. Verdeel en strijk glad.
  • Schuif de cheesecake in de oven voor 2 uur. Laat rustig afkoelen in de oven en daarna nog even op het aanrecht. Zet vervolgens een nacht in de koelkast om op te laten stijven.