Ga terug
+ servings
Flatbread met zongedroogde tomaat, spinazie en kastanjechampignons
Recept afdrukken
No ratings yet

Flatbread met spinazie, zongedroogde tomaat & kastanjechampignons

Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 flatbreads
  • 50 gr babyspinazie
  • 150 gr kastanjechampignons - in plakjes
  • 50 gr Feta
  • 100 gr hummus
  • 1 tl ras el hanout
  • 50 gr zongedroogde tomaten - gehalveerd
  • balsamico-azijn

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C en warm hierin de flatbreads maximaal 2 minuten op.
  • Verhit een klein beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kastanjechampignons tot ze bruin beginnen te kleuren en te slinken.
  • Doe de spinazie samen met de ras el hanout in de pan en bak het geheel tot de spinazie geslonken is.
  • Smeer de hummus over de flatbreads en verdeel de warme champignons, spinazie en zongedroogde tomaten eroverheen.
  • Verkruimel de feta over de flatbreads en besprenkel het geheel met balsamico-azijn.