Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Gevulde portobello's met bacon en oude kaas

Porties: 4 portobello's

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 125 gram kastanjechampignons in kleine blokjes
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 1 teen knoflook geraspt
  • 1 tl tijm
  • 300 gram baconreepjes
  • 2 el crème fraiche
  • een flinke hand geraspte oude kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Borstel de portobello's schoon en snijd de stelen eraf. Snijd er kleine blokjes van en meng ze met de blokjes kastanjechampignons.
  • Bak in een beetje olijfolie de ui glazig en voeg dan de knoflook, tijm en de baconreepjes toe. Wanneer de reepjes bijna gaar zijn voeg je ook de blokjes kastanjechampignons (en stelen) toe. Bak mee totdat alles gaar is.
  • Roer twee eetlepels crème fraîche door het mengsel. Je kunt eventueel iets meer toevoegen maar het hoeft niet te overheersen. Verdeel het mengsel over de vier portobello's, verdeel de kaas erover en leg ze op het rooster in de oven. Bak 10 minuten.