Doe de plakjes kipfilet in een ziplockbag of kommetje en voeg hier de maizena aan toe. Schep alles goed om zodat ieder plakje kip is voorzien van een beetje maizena.
Roer de overige ingrediënten voor de kipmarinade door elkaar en schenk dit over de kip. Roer wederom goed door en laat de kip bij voorkeur een paar uur marineren in de koelkast.
Maak de woksaus door de gemberpasta, Shaoxing wijn, beide soorten sojasaus en de kristalsuiker door elkaar te roeren.
Verhit een beetje olie in een wok en wok hierin op hoog vuur de gemarineerde kip tot het vlees bruin begint te kleuren.
Voeg de knoflook, ui en lente-ui toe tot de ui glazig begint te zien.
Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en voeg deze samen met de taugé aan de ingrediënten in de wok toe.
Schenk de woksaus in de pan en schep het geheel goed om tot het gerecht donkerder begint te zien. Verwarm nog even goed door en serveer direct.