Ga terug
–+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Eiersalade met rode biet en feta

Porties: 1 flinke portie

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 4 el yoghurtmayonaise
  • 1 rode biet (voorgekookt)
  • 150 gram Feta
  • 15 sprieten verse bieslook
  • peper
  • zout

Instructies

  • Kook de eieren 8-10 minuten zodat het eigeel goed gestold is.
  • Pel vervolgens de eieren (laat ze goed schrikken onder een straal flink koud water) en snijd ze in kleine blokjes.
  • Meng de blokjes ei met de mayonaise en verkruimel de feta erover. Voeg ook de verse bieslook en het peper en zout toe en roer goed door.
  • Voeg als laatste de blokjes rode biet toe en roer nog even door. De salade zal nu ook een beetje roze worden.
  • Garneer met nog een beetje verse bieslook en serveer met toast.