Ga terug
–+ servings
kip pesto wraps
Recept afdrukken
3.50 van 2 stemmen

Gegrilde kip pesto wraps

Ik ben dol op gegrilde wraps en deze variant is gevuld met kip pesto. Een publiekslievelingetje natuurlijk. De wraps zijn zowel warm als koud te eten, ideaal.
Voorbereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd40 minuten
Gang: lunch
Keuken: Hollands
Trefwoord: gegrilde wraps, kip pesto, kip pesto wraps, kip wraps, lunchrecept, wraps met kip
Porties: 4 stuks

Equipment

  • Contactgrill of Grillpan

Ingrediënten

  • 300 g kipdijfilet
  • 2 el pesto
  • 4 tortillawraps
  • 50 g rucola
  • 1 avocado - in dunne plakjes
  • 30 g Parmezaanse kaas - geraspt
  • 10 g verse basilicum
  • 4 el pistache nootjes

Instructies

  • Breng een pannetje met water aan de kook. Draai het vuur helemaal laag en leg de kip in het water. Kook de kip in 20 minuten gaar.
  • Pluk de kip met twee vorken uit elkaar en schep de pesto bij de kip.
  • Beleg de tortillawraps met rucola, avocado, Parmezaan, basilicum, pistache en de kip pesto.
  • Vouw de wraps dicht en leg ze onder de contact grill tot de wraps krokant zijn en de kaas helemaal gesmolten is.