Wokgerechten zijn altijd ideaal voor doordeweekse dagen omdat ze snel klaar zijn. Deze wokschotel met krokante knoflook-paneer bevat lekker veel groenten en is zo klaar. De krokante knoflook-paneer zorgt voor een knapperige textuur in het gerecht.
Doe de bloem en het knoflookpoeder bij elkaar in een kom en schep goed om.
Wentel de blokjes Paneer door de knoflookbloem, het losgeklopte ei en tot slot door de panko.
Verwarm de olie in de frituurpan of pan naar ongeveer 180 graden en frituur de Paneer in 5-6 minuten aan alle kanten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op een vel keukenrol.
Verhit een beetje olie in een wok en voeg hier de paprika's, champignons en bimi aan toe. Wok op hoog vuur al omscheppend twee minuten.
Doe dan de knoflook, ui en alle andere ingrediënten behalve het water in de pan. Schep alles op hoog vuur goed om en wok het geheel zo'n 10 minuten tot de groenten zacht worden.
Schenk het water in de pan en laat het gerecht nog 5 minuten stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de gewokte groenten met gekookte rijst en schep de krokante knoflook-paneer over het gerecht.