Begin met het roosteren van de pijnboompitjes en zet deze vervolgens in een bakje apart.
Kluts in een kom 3 eieren los, en voeg er een halve eetlepel bruschetta kruiden aan toe, een beetje peper en zout en 3 eetlepels geraspte mozzarella. Roer goed door elkaar en verhit vervolgens een beetje olijfolie in een koekenpan. Bak een omelet van het mengsel, en herhaal dit nog twee keer.
Terwijl er een omelet aan het garen is, maak je de pesto. Doe hiervoor twee eetlepels geroosterde pijnboompitjes, de basilicum, knoflook, 2 eetlepels geraspte mozzarella en 6 eetlepels olijfolie in de foodprocessor. Maal dit tot een pesto.
Wanneer de drie omeletwraps klaar zijn beleg je ze met een laag pesto, wat rucola, zongedroogde tomaatjes, een paar plakken buffelmozzarella, een paar plakken parmaham en wat van de overgebleven pijnboompitjes.
Rol de wraps op en zet ze vast met een paar prikkers, of serveer ze open.