Verwarm de oven voor op 200℃ en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Meng in een kom het gehakt met de knoflook, ui, tijmblaadjes, 1 ei en het paneermeel. Voeg peper en zout toe en kneed alles goed door elkaar.
Rol het bladerdeeg uit en verdeel in het midden van het deeg de helft van het gehaktmengsel in de lengte. Maak in het midden van het gehakt over de hele lengte een kuiltje en beleg dit met de plakken ham. Het is de bedoeling dat de ham aan beide kanten over het gehakt heen valt.
Leg de kaas op de ham in het kuiltje en vouw de overliggende ham over de kaas terug. Zorg dat aan de randen van de ham nog gehakt zichtbaar is.
Verdeel het overige gehakt over de ham en kaas en zorg dat er een grote rol gehakt ontstaat.
Vouw het bladerdeeg om het gehakt en druk goed aan zodat het dicht zit. Leg het gehaktbrood met de vouwkant naar beneden op de bakplaat.
Smeer het hele brood in met losgeklopt ei. Bestrooi het gehaktbrood met sesamzaadjes en bak het gehaktbrood in 45-50 minuten goudbruin en gaar.