Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
No ratings yet

Panzanella met Aardbeien, Mozzarella en Parmezaan

Porties: 2 personen*

Ingrediënten

  • 1 ciabatta in blokken gesneden
  • 40 gram pijnboompitjes geroosterd
  • 20 cherrytomaatjes gehalveerd
  • 250 gram aardbeien in partjes of gehalveerd
  • een paar handen rucola breek de rucola grof
  • een paar takjes basilicum blaadjes
  • 1 bol mozzarella
  • Parmezaan
  • Balsamicoazijn
  • Honing

Instructies

  • Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak hierin de blokken brood bruin en licht krokant.
  • Vervolgens voeg je het brood samen met alle andere ingrediënten en maak je de panzanella af met wat Parmezaan, mozzarella, een flinke scheut balsamicoazijn en wat honing. Voeg eventueel meer toe naar smaak, en hussel af en toe door.

Notities

*Als bijgerecht is deze salade geschikt voor minimaal 4 personen.